Wij zijn BURO BOUWSTOF

BURO BOUWSTOF is een architectenbureau uit Utrecht. In 2011 opgericht door architect ir. Roel van de Pas. Per 2012 met Ronald Klein Schiphorst als partner.

In BURO BOUWSTOF bundelen wij kennis en ervaring, passie en creativiteit.


Ir. Roel van de Pas
architect en oprichter BURO BOUWSTOF, docent TU Delft: “Ik ben ruim 25 jaar ontwerper en heb veel ervaring in het ontwikkelen en realiseren van uiteenlopende projecten. Gebouwen, renovaties en interieurs voor diverse particuliere en professionele opdrachtgevers. Sinds 2005 geef ik met veel plezier en enthousiasme mijn ervaring en kennis door aan nieuwe talentvolle ontwerpers aan de TU Delft.”

Ronald Klein Schiphorst
bouwmanager BURO BOUWSTOF: “40 jaar werkzaam zijn op verschillende architectenbureaus hebben mij gevormd tot de persoon en bouwkundige die ik nu ben: betrokken, persoonlijk en vakkundig. Het is een prachtig vak waarbij het proces van creëren iedere keer weer een grote uitdaging is. Met BURO BOUWSTOF kunt u deze uitdaging in vertrouwen aangaan.”

BURO BOUWSTOF staat voor alle elementen en aspecten waaruit een bouwwerk tot stand komt en brengt ze samen in unieke ontwerpen en gebouwen: Groot en klein. Authentiek en karaktervol. Functioneel en esthetisch.
Wat doen wij?

Reacties zijn gesloten.