Buro Bouwstof sponsort Arctic Challenge team Drive4Duniya

Van 11 t/m 18 januari 2014 zal de Arctic Challenge Tour worden gereden. Het team van Peter en Tim Heijt zullen aan deze bare tocht gaan deelnemen met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Stichting Duniya. Buro Bouwstof draagt zijn steentje bij.

De Arctic Challenge Tour is een jaarlijks terugkerend autosport evenement voor iedereen die affiniteit heeft met autorijden, sneeuw en kou. Het is beslist geen normale rally. Het komt namelijk niet aan op pure snelheid, maar op behendigheid, slim navigeren en anticiperen. Dit is al niet gemakkelijk en dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreme omstandingheden waaronder de Arctic Challenge zich afspeeld; spekgladde ijzige en besneeuwde wegen bij temperaturen van -30°C en lager. Het mag duidelijk zijn dat deze uitdaging het uiterste vraagt van zowel mens als hun machine.

Deze 7.000 km lange rally toertocht door het winterse Scandinavië zal team Drive4Duniya rijden met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, Stichting Duniya. Deze stichting zet zich vanaf 1996 in voor kinderen in India en Vietnam en helpt hen een betere toekomst te krijgen door middel van o.a. onderwijs, voeding en medische hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *