Actueel

Handige encyclopedie voor bouwkunde

Deze site van Joost de Vree bevat een enorme hoeveelheid aan bouwkundige “weetjes” en uitleg van bouwkundige terminologie.

| reageren?

Woningzoekende in omgeving Amersfoort?

investranex logoOp zoek naar een woonruimte in de omgeving van Amersfoort? Bezoek de website van Investranex.

Investranex inventariseert interessante objecten op de mogelijkheid tot herontwikkeling en geeft u de ruimte tot actieve deelname tijdens de ontwerpfase.

| reageren?

Buro Bouwstof sponsort Arctic Challenge team Drive4Duniya

Van 11 t/m 18 januari 2014 zal de Arctic Challenge Tour worden gereden. Het team van Peter en Tim Heijt zullen aan deze bare tocht gaan deelnemen met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Stichting Duniya. Buro Bouwstof draagt zijn steentje bij. Lees meer

| reageren?

Leegstand vastgoed anders gebruiken.

Bron AD

In Amersfoort verschijnen wekelijks nieuwe investranex logowinkels en bedrijven. In deze rubriek stellen wij nieuwe ondernemers aan u voor. Deze week: Investranex.

De grote leegstand in zijn stad, vindt Vincent Wijnen maar niets. Al een poosje liep de Amersfoorter met het plan rond om iets aan de talrijke lege kantoren in de stad te doen. Na bijna veertien jaar als facilitair coördinator bij Vereniging Eigen Huis te hebben gewerkt, begon hij onlangs met Investranex. Een nieuw lokaal bedrijf dat woningzoekenden aan een nieuw onderkomen wil helpen in een leegstaand gebouw.

Lees meer

| reageren?

Een mooi begin van Buro Bouwstof

01-kaart 2013

Geachte relatie,

2012 was een spannend jaar voor ons: een nieuw architectenbureau opstarten terwijl de bouwwereld zware tijden doormaakt. Maar mede dankzij uw vertrouwen in ons is Buro Bouwstof goed uit de startblokken gekomen Wij gaan er alles aan doen om van 2013 net zo’n succesvol jaar te maken met interessante projecten op het gebied van ontwerpen, uitwerken en begeleiden.

Wij hopen ook het nieuwe jaar met u te mogen vormgeven en wensen u veel succes, gezondheid en geluk toe.

Roel van de Pas en Ronald Klein Schiphorst

| reageren?